Online tarot majstori

Online tarot majstori

Online tarot majstori sve su popularniji:

Čitanje sudbine iz tarot karata predstavlja umijeće proricanja koje se koristilo u mnogim drevnim kulturama. Podrijetlo tarot karata do danas je ostalo pitanje koje prate mnoge teorije. Tarot kao model za igru i zabavu pojavio se u Europi krajem 14. stoljeća. No, prema starim nacrtima sa karata smatra se da su one bile u skladu sa obrascima tog perioda.

Od davina su ljudi pokušavali objasniti i razumjeti ono što je nevidljivo i skriveno iza stvarnosti. Mnoga verska i filozofska učenja to objašnjavaju kao potrebu čovjeka i njegove duše da se približi svemu što je izvan okvirnih obrazaca. U brojnim svjetskim religijama, poput kršćanstva, islama, judizma i hinduizma, postoje različite tradicionalne i alternativne tehnike ili terapije. No, ne treba zaboraviti ezoteriju i brojne sisteme proricanja i gatanja, kao što su astrologija, rune, numerlogija i tarot.

Tarot karte predstavljaju jedan od vrlo brzih i spontanih načina da dođemo do nečega što nije povezano sa vremenom. Kroz pomoć online tarot majstora možemo dobiti potpuno novi uvid u trenutnu situaciju. Online tarot majstori nam predočavaju  kreativnu stranu našeg svakodnevnog života.

Online tarot majstori mogu vam pomoći:

U konzultacijama nam online tarot majstori mogu ukazati na sve one životne prekretnice i vrijeme kad se treba pripremiti za nešto novo u svom životu. Dakle, ono što online tarot majstori mogu učiniti za nas jest predočiti na pravi smjer, sagledavanje perspektive iz drugog ugla i otkrivanje onoga što nam onemogućava da napredujemo. Online tarot majstori nude  detaljne i sveobuhvatne analize u kojima će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Online tarot majstori pomažu nam da dođemo do uravnoteženja i rješimo sve ono što nas sprječava u ostvarenju individualnog napretka. No, i pored općih područja u kojima čovjek želi postići uspjeh i ostvariti svoju sreću, volja i sudbina imaju veliki udio u tome. U tom smislu možemo reći da je sudbina nešto što je izvan volje čovjeka, a slobodna volja želja pojedinca da pronađe svoj cilj ili se odluči za određene postupke.

Mnogi smatraju da se na sudbinu ne može utjecati ili da je sve na čovjekovom putu predodređeno. Tada dolazimo do pitanja da li tarot kao prediktivna tehnika može pomoći u tumačenju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U tom smislu treba razmišljati o aspektu sudbine koja se mijenja zajedno sa našom željom i slobodnom voljom, ali i prilikama, sudbinskim lekcijama, testovima, u cilju da postanemo sretniji i zadovoljniji svojim životom.

Zvijezde i tarot karte nam predočavaju obrasce i naznake skrivenog. Zbog toga tarot predstavlja nevjerovatan alat kroz koji se dobija uvid o određenim periodima života, događajima i ljudima.

Online tarot majstori su precizni u davanju odgovora:

Koliko god puta u sebi ponavljamo da su neki događaji samo uzroci prijašnjih radnji, toliko više ispunjavamo svoj život nezadovoljstvom kroz teška radoblja. Online tarot majstori su profesionalni majstori sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem u sferi tarota, a tu su da otvore tarot za vas i naprave detaljnu tarot analizu.

Tarot nije samo spiritualni alat koji služi za”identifikaciju” problema i učestalih obrazaca svakodnevnog ponašanja. Tarot karte kroz svoje mistične slike predočavaju i približavaju mnogo toga što mi sami ne možemo otkriti. Online tarot majstori tako predočavaju detalje vezane za prošlost, sadašnjost, ali i budućnost.

Korištenje tarota nam omogućuje da vidimo i otkrijemo mnogo više o sebi, svom životu i svojoj duši. To je slika koju tarot reflektira, pokazujući nam duhovno stanje, ali i sve ono nevidljivo kao odraz vlastitih impulsa. Što više konzultiramo tarot to bolji uvid o sebi i životu dobivamo. Na taj način otkrivamo nevidljive tajne Univerzuma, tajne cijelokupnog mikro i makro svemira kroz svoju stvarnost.

Tarot analiza zahtjeva određenu pažnju strpljenje, ali i točno definirana pitanja kako bi karte pružile pravi odgovor. Online tarot majstori u konzultacijama za ljubav mogu nam ukazati na važnost pojedinih karata iz tarot analize. Tako na primjer, karte iz grupe mačeva simboliziraju teško vrijeme za pitanja o partnerskim odnosima ili teške karmičke dugove koje osobe imaju jedna prema drugoj. U analizi online tarot majstori sagledavaju i okolne karte koje okružuju mačevi kako bi imali strukturalnu cijelinu. Ukoliko se u otvaranju pojavi karta II pehara, misli se na iskrenu emociju, naglašenu osjetljivost i mogućnost duže veze koja može dovesti do braka. No, ako se u ljubavnom tarotu otvaranju pojavi karta vrag ili kula, tada nam online tarot majstori govore o mogućem prekidu odnosa, lošim događajima u braku ili prekidu partnerstva.

Online tarot majstori dostupni su od 0-24:

Osim ljubavnih odnosa i ljubavne kompatibilnosti online tarot majstori nam usmjeravaju pažnju i na važnost drugih životnih segmenata. Tarot karte se vežu za četiri prirodna elementa koji imaju veliki utjecaj u tarot otvaranju. U analizi online tarot majstori ukazuju na potpuni sklad i ravnotežu kroz postojeće elemente. Neravnomjerenost tih elementima u tarot analizi ukazuju na određene probleme koji se javljaju u životu osobe.

Jedno od zanimljivijih i sve više traženih otvaranja dominantno u praksi sa kojima se susreću online tarot majstori naziva se sedam čakri. Ovo tarot otvaranje ukazuju na pojedine segmente iz našeg života i prisutne probleme u određenim područjima. Online tarot majstori za ovo otvaranje koriste sedam tarot karata. Prva karta u otvaranju ukazuje na život osobe, trenutne potencijale i energiju. Druga karta se nadovezuje na koncept seksualnosti i svega što je za nju vezano. Treća karta govori o našem odnosu prema svijetu. Četvrta karta govori o ljubavnoj kompatibilnosti i svemu vezanom za ljubavne odnose, šansama i potencijalima. Peta karta govori o socijalnom statusu i odnosu osobe prema drugima. Šesta karta ukazuje na aspekt duovnosti i našem odnosu prema tom segmentu. Sedma karta predstavlja potencijale u budućnosti. Online tarot majstori će nam pomoći da saznamo da li je naša energija blokirana i na koji način možemo svoj život učiniti boljim. Tarot otvaranje sedam čakri iz ugla online tarot majstora pruža kompletnu sliku našeg života u datom periodu.

Online tarot majstori su tu 24 sata dostupni za komunikaciju i savjet. Zato pozovite i sagledajte svoju budućnost uz strogu diskreciju, uz najbolje odgovore, savjete i sugestije!