Tarot savjeti

Tarot savjeti

Tarot savjeti imaju svoju povijest:

Tarot nam kao spiritualni instrument omogućava da krenemo nekim novim putevima, otvorimo vrata podsvjesti, dobijemo podršku i smjernice, i na taj način dođemo do veće samospoznaje i ispunjenja.

Tarot savjeti se odnose na sve segmente života. Tarot se nadovezuje na kabalu, astrologiju, numerologiju i  mnoge druge ezoterične discipline. Vjeruje se da je nastao u 15. stoljeću na Istoku, makar se u starim spisima Italija vodi kao zemlja početka tarota.

Tarot nije samo drevni alat za predviđanje budućnosti, već i odličan način da dobijemo potpuniju i cjelovitiju sliku svog života. Tarot savjeti koji predstavljaju obrasce za poboljšanje inividualnog razvoja se sve više primjenjuju i u terapijske svrhe, razumijevanje emotivnog stanja, ali i sagledavanje mnogih slabosti i prednosti.

U periodu kad se suočavamo sa teškoćama, nije lako pronaći prave smjernice i razumjeti gdje je točno problem. Zbog toga u modernoj praski tarot čitači sudbine daju potpuno novi uvid u postojeću situaciju. Tarot savjeti nam mogu pružiti mnoge smjernice, koje su funkcionalne i dobivaju se nakon interpretiranja karata.

Tarot savjeti su ponekad najbolja konzultacija:

U tom kontekstu, tarot savjeti su nešto najbolje što možemo dobiti od konzultacija. Kao i online tarot, tarot savjeti su uvjek objektivni jer su bazirani na odgovorima karata. Upravo zbog toga je vrlo važno precizno formulirati pitanja kako bi tarot savjeti bili jasni i smisleni.

Ukoliko se osjećamo zbunjeno, nervozno ili zabrinuto, tada je u konzultacijama prikazano što su glavni izazovi. Detaljno obrazloženje problema će poboljšati samu kvalitetu konzultacija, jer ukazivanjem na aktualno područje, tarot karte omogućavaju da imamo bolji uvid u situaciju. Tarot savjeti se uvijek nadovezuju na aktualne teme, počevši od onih jednostavnih, pa sve do najsloženijih i najkompliciranijih.

Tarot savjeti koji su prikazani kroz poruke sa karata moraju biti u skladu sa postavljenim pitanjem. Vrlo je važna dobra forma pitanja, jer nam to daje mogućnost da tarot savjeti budu detaljniji i dosta precizniji.

Na primjer, ukoliko osoba treba donjeti neku odluku postaviti će pitanje u formi “što će se dogoditi ukoliko odaberem prvu ili drugu opciju?” Ovu formu pitanja je bolje preinačiti u slijedeću- što da poduzmem da bi tarot savjeti bili konkretniji. Ovo je samo jedan od primjera kako je određeno pitanje bolje formulirati u cilju boljih odgovora i tarot savjeta.

Kroz tarot savjete možete vidjeti više toga:

Tarot savjeti će nam uvijek ukazati na stvari koje je najbolje poduzeti, ali tu nije konačan odgovor. Tarot savjeti nam ukazuju i na sve ono što trebamo preduzeti. Prilikom konzultacija uvijek moramo biti spremni na to da nas tarot savjeti usmjeravaju prema onome što je za nas najbolje, čak i onda kada nismo spremni da neke stvari prihvatimo. Tarot savjeti nam govore da svaka poruka iz karata ima svoj određen smisao i odnosi se na našu dobrobit.

Nakon odabira savjetnika ili tumača, postavljamo pitanje, a tarot savjeti su tu da nam pomognu, pa je vrlo važno da izbjegavamo sumnjičavost, jer to u velikoj mjeri blokira tijek konzultacija.

Ako imate bilo kakvih nedoumica o tome što treba pitati tarot tijekom konzultacija, idealno je da se uvijek traže odgovori na konkretna pitanja.

To mogu biti slijedeća pitanja:

  • Hoću li ću se zaposliti?
  • Hoću li se udati?
  • Hoću li imati decu?
  • Je li je moj prijatelj iskren?
  • Hoću li riješiti financijski problem?
  • Hoću li ove godine završiti fakultet?
  • Hoću li ove godine otputovati?
  • Je li moj dom pod utjecajem magije?
  • Hoću li u ovoj godini upoznati svoju srodnu dušu?

Mnoge osobe traže konzultacije u ljubavi, a određeni tarot savjeti daju dopunu odgovorima iz ovog . Tarot savjeti imaju za cilj pomoći nam prilikom donošenja određene odluke. Ukoliko želite odgovor na jedno konkretno pitanje tada treba izbjegavati potpitanja u vezi istog, kako bi tarot savjeti bili određeniji i efikasniji. Idealno je da uvijek imate na umu što želite pitati i to prije početka konzultacija kako bi tarot savjeti tijekom analize dali pomoć u donošenju odluka.

Tarot savjeti su sastavni dio tarot konzultacija. Tarot savjeti nas upućuju na to kako se treba postaviti u određenim životnim situacijama i okolnostima.

Ukoliko u tarot konzultacijama ključno mjesto zauzimaju okrenute ili teške kombinacije, tada tarot savjeti pokazuju osobi kako da izađe iz mračnog i tegobnog perioda. Tako ukoliko su u otvaranju prisutne karte Kula, Vrag i Mjesec, akcent je na mentalnoj sferi, razvoju, ali i obiteljskim odnosima koji su zbog određenih faktora narušeni. Često tarot savjeti osobi pokazuju da ona mora razmisliti o svom životu, kao i o vlastitim postupcima, posebno ukoliko se u tarot otvaranju pojavi karta Budala. Karta Smrt pak govori o transformaciji u čovjekovom životu, a tada tarot savjeti upućuju osobu na analitičnije sagledavanje novonastalih promjena ili situacija.

Tarot savjeti su naša smjernica kako da nastavimo dalje, kako da sagledamo život i sve ono što dolazi u budućnosti. Tarot savjeti nekada upućuju na više riješenja i načina riješavanja problema.

Naši tarot tumači su dostupni 24 sata svakog dana u tjednu i uz maksimalnu učinkovitost vam nude odgovore i priliku da saznate zašto tarot savjeti čine savršeni smisao svake tarot konzultacije.

Tarot savjeti dostupni su od 0-24!